Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk hier de online versie.
Nieuwsbrief 8 september 2014
Bestel nu uw griepvaccins

Elk jaar teistert de griep ons land. Vooral de actieve bevolking wordt getroffen door deze virale infectie. De griep kluistert meer dan 10% van de Nederlandse werknemers gemiddeld 7 dagen aan huis. Deze tijdelijke piek in ziekteverzuim heeft een rechtstreekse impact op de productiviteit van heel wat organisaties, misschien ook wel op die van u. U kunt uw medewerkers met een simpel prikje wapenen tegen de griep.

Lees meer
Subsidie Duurzame Inzetbaarheid

Er is 22 miljoen subsidie beschikbaar voor duurzame inzetbaarheid van personeel. De overheid wil graag dat werknemers langer doorwerken. Werkgevers worden daarom gestimuleerd om een leeftijdsbewust personeelsbeleid te voeren. In het kader van de ESF-subsidieregeling Duurzame inzetbaarheid kan uw organisatie subsidie krijgen als u advies inwint om medewerkers bekwaam, gezond en gemotiveerd te houden.

Lees meer
Nieuws
Workshops

In oktober en november bieden wij een drietal workshops aan: leidinggeven en verzuim, stresshantering en beeldschermwerk.  U kunt ervoor kiezen om in oktober of november deel te nemen. Indien u één van deze workshops intern binnen uw eigen bedrijf wilt laten uitvoeren, dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt deze workshops laten aanpassen aan de specifieke wensen van uw organisatie. Voor meer info klik op de betreffende data of op "meer actueel" onder aan deze nieuwsbrief.

Lees meer
Nieuwe Website

Op 1 september ging de nieuwe website van Encare Arbozorg met succes live. Op deze nieuwe website staat de mens centraal: zowel de medewerkers als de klanten van Encare Arbozorg komen in beeld en aan het woord. De website geeft een mooi overzicht van de diensten die wij bij Encare Abozorg aanbieden. Neem zelf eens een kijkje op www.encare.nl

Lees meer
Actueel
16
SEP
Themamiddag - Maak van stress iets positiefs
15
OKT
Workshop Beeldschermwerk
14
OKT
Workshop Leidinggeven en verzuim
15
OKT
Workshop Stresshantering
Meer actueel
Contact opnemen?
Lage Kanaaldijk 1
6212 AE Maastricht
T:    +31 (0)43 325 77 99
E:    info@encare.nl
Indien u het abonnement op de nieuwsbrief wilt opzeggen klik dan hier om u af te melden.